Resorts World Hudson Valley Casino Opens in a new window New York
Toto

Resorts World Hudson Valley Casino Opens in a new window New York

Casino dumunung ing Newburgh Mall lan janji bakal nyedhiyani kesempatan Employment long-term lan narik kawigaten akeh tamu anyar lan pengunjung. Warga Newburgh nyatakake optimisme yen bisnis ekstra bakal mbantu Pengeluaran hk revitalisasi masyarakat lokal.

Casino Bakal Boon kanggo Komunitas Lokal
Resorts World Hudson Valley dibukak karo fanfare ing 28 Desember. Upacara pemotongan pita ngumpulake wakil saka perusahaan induk Genting, pejabat lokal, lan tokoh masyarakat. Para tamu seneng karo pagelaran tarian singa tradisional Cina lan ngrayakake acara kasebut, kanthi pangarep-arep yen papan anyar bakal sukses kanthi sukses.

Presiden Genting Americas East Robert DeSalvio matur nuwun kabeh sing saiki kanggo efforts kanggo mujudaken project, kang lagi nyimak sing casino anyar bakal boon sizable kanggo ekonomi lokal. Kasino mugia nyedhiyakake efek halo ing Newburgh Mall, ngedongkrak bisnis sing wis ana lan narik kawigaten sing anyar.

Bebarengan karo partners ing Orange County, kita bungah casino saiki mbukak kanggo bisnis, lan kita ora bisa ngenteni ing wilayah wiwit reap keuntungan.

Robert DeSalvio , presiden Amérika Wétan Genting
Resorts World Hudson Valley nggawe 250 proyek full-time anyar kanthi upah taunan rata-rata $ 72.000. Operator casino uga nyumbang kira-kira $ 65 yuta pajak saben taun, ndhukung sekolah umum NYS. DeSalvio nyathet yen papan anyar kasebut ngrancang kanggo narik atusan ewu tamu lan pengunjung, diwiwiti kanthi banter nalika musim liburan.

Genting bakal terus Investasi akeh banget ing Area
Casino anyar dumunung ing 60.000 kothak meter sing biyèné dikuwasani dening Toto Hk Hari Ini department store Bon Ton. Sawise mbenake pepek, iku ngarep kanggo 1200 top-of-the-line slot machine lan 82 game table elektronik, uga ing Resorts World Bet Sports Bar. Papan kasebut wis dadi populer amarga luwih saka sewu wong ngenteni antrian kanggo dadi sing pertama.

Warga lokal nampani bisnis anyar kasebut, kanthi pangarep-arep yen lalu lintas mlaku sing saya tambah bakal mbantu nyegerake Newburgh Mall, sing wiwit taun 1980-an. Saliyane toko Bon Ton, mall bubar ilang toko Sears. Nanging, daya tarik anyar muga-muga bisa mbalikke tren lan mbantu nempatake Newburgh ing peta.

Resorts World Hudson Valley minangka panggonan Genting katelu ing New York, nggabungake Resorts World Catskills ing Monticello lan Resorts World New York City ing Queens. Operator nandur modhal $ 50 yuta ing casino mentas kabuka Toto HK lan $ 1,2 milyar ing saindhenging negara. plans Genting kanggo New York uga count ing njupuk siji saka lisensi casino lengkap pisanan negara , saéngga perusahaan kanggo introduce panganyang urip lan game table tuan rumah kayata poker , roulette, lan blackjack.