PDB Macau mudhun 1,3 persen ing 2019: IMF
Toto

PDB Macau mudhun 1,3 persen ing 2019: IMF

Dana Moneter Internasional (IMF) ngarepake produk domestik bruto (PDB) Macau mudhun 1,3 persen ing taun iki lan 1,1 persen ing 2020.

Ramalan kasebut kalebu ing laporan World Economic Outlook paling anyar IMF, diterbitake minggu kepungkur. Dana kasebut ora menehi alesan babagan Slot Online ramalan kanggo Macau.

Ing Mei, IMF wis prakiraan sing tingkat taunan wutah ing PDB Macau bakal 4,3 persen taun iki lan plateau watara 4 persen ing medium term. Prediksi dana ing wektu iku ing cahya saka rembugan ing April antarane pejabat IMF lan pejabat Macau.

IMF mbadek ing Mei sing wutah ing pasar game VIP ing Macau bakal subdued ing medium term.

revenue game reged Macau VIP (GGR) ambruk 22,5 persen taun-on-taun ing waktu katelu taun, nuduhake data resmi diterbitake minggu kepungkur. revenue Data SGP game VIP minangka proporsi kabeh casino GGR ing waktu katelu ana ing 43,9 persen.

Agregat saka Macau casino GGR kanggo sangang sasi kanggo 30. September ngadeg ing MOP220,30 milyar (US $ 27,28 milyar), kontraksi 1,7 persen taun-on-taun, pemerintah wis dikonfirmasi 1. Oktober.

PDB Macau tambah 4,7 persen saben taun ing taun nyata, miturut Statistik lan Layanan Sensus kutha. PDB 9,7 persen kanggo 2017.

Miturut IMF, wutah ekonomi Macau wiwit moderat ing separo kapindho 2018, minangka investasi weakened lan adat saka pengunjung free-mbukak nolak Data HK minangka asil saka gaweyan deleveraging ing China daratan lan baris perdagangan antarane AS lan daratan.