NagaCorp kanggo ndeleng wutah gambling VIP 30% ing 2019: analis
Toto

NagaCorp kanggo ndeleng wutah gambling VIP 30% ing 2019: analis

pendekatan “pertahanan” NagaCorp Ltd kanggo dhuwur-rol gambling bisnis ing Komplek casino NagaWorld sawijining (digambarke) ing ibukutha Kamboja Togel SDY Phnom Penh kamungkinan kanggo mbantu entuk 30-persen wutah ing revenue VIP taun, dibandhingake kamungkinan “agêng-remaja” nyuda persentasi ing pasar Macau.

Iki miturut cathetan saka CGS-CIMB Research Pte Ltd.

Segmen gambling VIP regional wis roiled bubar dening panyokro bowo ing media negara-didhukung China kang “online gambling “difasilitasi njaba Macau dening account Suncity junket. Klaim kasebut ditolak dening Suncity.

Eksekutif senior NagaCorp ujar ing acara perusahaan ing Hong Kong ing wulan Juli manawa perusahaan kasebut ora duwe “paparan materi” kanggo taruhan proxy ing operasi Kamboja. Merek Suncity wis ana ing NagaWorld .

Memo saka analis CGS-CIMB Michael Ting ujar manawa amarga Kamboja Live Draw HK ngalami “tambah lelungan sing gegandhengan karo bisnis saka China” lan “nyuda pengawasan babagan langkah-langkah kontrol modal lawan Macau,” lan NagaCorp sing kadhaptar ing Hong Kong bisa nawakake “komisi junket sing luwih dhuwur. , “makelar samesthine” segmen VIP NagaCorp terus outperform Macau “.

Miturut Analysts investasi, NagaCorp bisa kurban operator junket komisi luwih saka operator casino in Macau amarga operasi Cambodian sing saiki ora tundhuk tax langsung ing revenue game reged (GGR). 39-persen tax efektif Macau ing GGR mangertos paling dhuwur ing wilayah Asia-Pasifik.

“Basis revenue VIP NagaCorp luwih defensif lan macem-macem kanthi mung sekitar 50 persen volume saka Greater China,” tambah Ting.

Referring kanggo account Suncity junket, ngandika: “Suncity saiki Sihanoukville [ing Kamboja] lan mangsa operasi game Hoiana [ing Vietnam] ora bakal fitur Keluaran SDY totoan proxy; Iki kudu entuk manfaat Naga, amarga tingkat kompetisi regional sing luwih cilik.

Dheweke nambahake: “Kita yakin taruhan proxy bisa ngalihake dana sing signifikan saka operasi NagaCorp ing Kamboja menyang operasi Suncity dhewe. Ing tingkat sing luwih cilik, tumindak keras ing operasi game online lan konstruksi bangunan Sihanoukville kudu alon-alon tuwuhing game ing kana, sing uga mupangati NagaCorp babagan kompetisi sing luwih murah.

Ing awal Agustus metu pengatur casino Macau wis begalan operator junket kutha kang nggunakake Macau minangka basis kanggo utang salib-wewatesan VIP gambling layanan kasedhiya ing panggenan liya.

A sawetara komentator ngandika ing wektu sing tumindak kuwi bakal mengaruhi curtailing supaya disebut-proxy totoan, laku wis begalan ing Macau.

Proxy totoan bisa kurban pemain casino pengalaman gambling tanpa bener ana ing bata lan mortir panyiapan, thanks kanggo nggunakake “proxies” – wong sing bener ing situs – manggonke taruhan atas jenenge liwat telpon utawa komunikasi online.

Ing konferensi pers ing awal Juli, pimpinan merek Suncity, Alvin Chau Cheok Wa, ujar ing pratelan sing disiapake manawa sanajan “produk” tartamtu “diijini kanthi sah ing negara lan wilayah liyane, perusahaan kasebut ora bakal nggunakake. yen hukum Macau ora ngidini ”.