mriksa latar mburi kenceng ing junket konsep hukum: DICJ boss
Toto

mriksa latar mburi kenceng ing junket konsep hukum: DICJ boss

Regulasi seger saka sektor junket Macau – saiki ing tataran konsep – bakal ndherek “mundhakaken standar ing mriksa latar mburi” sing melu bisnis kuwi, lan “sumber ibukutha”.

Ngandika Paulo Martins Chan (digambarke ing foto file), kepala pengatur casino Macau kang pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, badan uga dikenal Result HK minangka DICJ. Dheweke ngomong ing Kamis ing sela-sela acara umum.

Macau wis mbutuhake mriksa latar mburi lan lisènsi kanggo personel tombol antarane promotor game kutha – uga dikenal sacara lokal minangka junkets – sing nggawa ing paling pemain VIP kanggo pasar casino lokal, lan sing ngatur kanggo extension saka kredit kanggo muter lan koleksi dhuwit utang ing gambling losses.

Ing komentar ing Kamis, Pak Chan ora menehi katrangan luwih rinci babagan pemeriksaan latar mburi sing luwih ketat kanggo sektor junket.

Pejabat kasebut – mantan jaksa penuntut umum – uga ora duwe komitmen nalika undang-undang junket anyar bisa diwenehake menyang Majelis Legislatif kutha.

“Ana karya sing lagi ditindakake babagan iki … saiki wis meh pungkasan taun iki – mula kita mung ngupayakake sing paling apik.

Pak Chan nyatakake babagan regulasi junket sing diusulake: “Temtunipun kita bakal ngunggahake ambang kanggo junket sing mlebu pasar. Kita uga bakal nguatake regulasi kasebut.

Konsultasi terus

Ing Januari Pak Chan nyathet yen rancangan tagihan amandemen sing ngatur promotor junket kutha kasebut “siap” , nanging isih kudu ngalami sawetara pangaturan. Ing dina Kamis, dheweke nyathet yen dokumen kasebut isih dadi subyek konsultasi karo sektor junket.

Minangka bagéan saka rancangan Bill, pamaréntah Macau ing Januari ngajokaken mundhakaken simpenan ibukutha kanggo sembarang junkets casino Keluaran SDY dilisensi mentas kadhaptar ing Macau, kanggo MOP10 yuta (US $ 1,27 mayuta-yuta), Pak Chan nyatet ing wektu.

Ditakoni dina Kamis dening GGRAsia apa tujuane isih kanggo ukuran simpenan kasebut, Pak Chan ujar: “Kita isih mbukak aspek kasebut lan kita isih sinau.”

Resmi ditakoni babagan nanggepi sektor junket sajrone konsultasi biro game babagan undang-undang kasebut.

Dheweke ujar: “Sektor junket cukup positif babagan rancangan undang-undang kasebut. Iku [sektor] ngrasa yen syarat sing luwih ketat bisa nambah reputasi kanggo sektor kasebut kanthi wutuh, mula dheweke [junkets] gelem nuruti supaya sektor kasebut bisa njaga pembangunan sing sehat kanggo jangka panjang.

Ditanya kapan rincian peraturan junket anyar sing diusulake bisa diumumake, Pak Chan mangsuli: “Kita bakal ngandhani masarakat babagan iki. Nanging ing tahap iki, kita isih nindakake sawetara konsultasi lan kita isih nggawe sawetara owah-owahan ing rancangan undang-undang kasebut. Dadi nganti saiki, kita durung bisa menehi informasi marang masarakat babagan iki.

Pamaréntah Macau dirilis ing 9. Oktober dadi-disebut “review mid-term” saka Rencana Pembangunan Lima-Taun pisanan. Tinjauan kasebut nyatakake yen Data HK konsultasi industri babagan usulan rejig aturan sing ngatur junket wis rampung. Nanging dokumen kasebut ora nyebutake sifat peraturan kasebut; nalika bisa mlebu ing tataran legislatif; utawa rincian proses konsultasi.

Macau wis incrementally ngluwihi pengawasan saka VIP promotor operasi ing kutha.

Ing Oktober 2015 Macau announced aturan accounting ketat kanggo operator junket. Padha ditrapake wiwit Januari 2016 .

Ing 2017 Pemerintah Macau miwiti program audit saka cathetan kredit-ditanggepi kanggo promotor game VIP dilisensi kutha kang.

Ing taun 2018, sawise kerugian gedhe saka sawetara anggota masyarakat sing nandur modal modal ing sawetara operasi junket lokal, panguwasa nyatakake niat kanggo ngontrol sumber modal junket.