MGM Cotai promotor seneng ing ramp munggah, The Mansion: CEO
Toto

MGM Cotai promotor seneng ing ramp munggah, The Mansion: CEO

Grant Bowie (gambar), CEO saka Macau casino operator MGM China Holdings Ltd, ngandika tenan “seneng” karo kinerja bisnis sakabèhé saka sawijining Pengeluaran SDY Newest property MGM Cotai. pembangunan kuwi uga mbantu dhuwur-mburi resort-in-the-resort, dikenal minangka The Mansion – sanajan lingkungan operasi tetep tantangan kanggo bisnis game premium segmen Macau.

“Secara umum, kita seneng karo terus-terusan [MGM] Cotai,” ujare Pak Bowie marang media lokal ing sela-sela upacara peluncuran Oktoberfest Macau ing MGM 2019, acara sing ditindakake ing MGM Cotai wulan iki. .

Pasar-sudhut, Macau weruh waktu katelu alus kanggo VIP baccarat revenue game reged (GGR). Ambruk 22,5 persen taun-taun dadi rada ngisor MOP31,09 milyar (US $ 3,85 milyar); nalika massa-bagean baccarat GGR weruh 20,5 expansion persen kanggo saklawasé MOP30,58 milyar sak periode.

Ditakoni babagan kelembutan segmen premium ing Macau, Pak Bowie ujar: “…kita seneng banget karo produk [MGM Cotai]. Utamane, The Mansion wis apik banget. Kita terus ndeleng peningkatan ing tingkat bisnis kita.

Dheweke nambahake: “Cetha apa sing dikarepake yaiku tuwuhing pasar, nanging kedadeyan kasebut ing industri lan kita kabeh wis siap kanggo ngatasi owah-owahan kasebut,” tambah Bowie.

The Mansion – unit pisanan sing diluncurake ing Maret – diterangake dening MGM China ing laporan interim 2019 minangka resort “ultra-eksklusif” sing khusus kanggo “tamu sing paling selektif” perusahaan. Prodhuk villa Mansion ngidini tenan kanggo “luwih narik kawigaten pelanggan massa premium “, nyathet ketua lan direktur eksekutif MGM Resorts International, Jim Murren, ing pungkasan Juli.

Nanging Pak Bowie ngakoni tantangan sing diamati perusahaan ing segmen premium-massa ing syarat-syarat saiki.

“Sajujure, kita pengin ndeleng gerakan kasebut [ngembangake], nanging angel banget kanggo ndeleng kenaikan sing signifikan ing pangsa pasar nalika pasar ora rata,” ujare CEO nalika ditakoni apa perusahaane wis nambah dandan ing bisnis game massal premium. .

Njaga rega

Dheweke uga nyathet yen tenan bakal “nyoba supaya” Mudhunake tarif kamar Togel SDY hotel Macau ing pasuryan saka weakened napsu mbuwang saka pengunjung. MGM China uga ngoperasikake MGM Macau ing semenanjung kutha.

“Kita nyoba ngindhari [ngudhunake tarif kamar]. Kita jelas ora duwe kamar sing akeh kaya wong liya, “ujare Pak Bowie.

“Sing penting kanggo kita iku kanggo nggawe manawa kita duwe wong tengen, lan kamar tengen lan njaga standar kita … kita ora pengin nindakake apa-apa sing undermines utawa impinges marang Nilai saka account kita,”Panjenenganipun ditambahake.

A kualitas relatif murah saka customer hotel kasedhiya ing Macau wis kasebut bubar dening sawetara Analysts investasi – kasebut mriksa saluran – minangka contributing menyang siram ing volume game.

Banking klompok Morgan Stanley ngandika samesthine Macau GGR bakal Data SGP nyilikake ing saben sasi ing waktu papat , nalika diadili taun-on-taun.

MGM China pangareping eksekutif ngandika katon nerusake kanggo dandan ing pasar game Macau taun sabanjuré.

“Kita temenan ndeleng sawetara kerusakan, lan sawetara pangurangan saben taun. Kita ngarep-arep sing bakal stabil lan kita lagi nyedhak dadi ing garis dasar sing kita bisa maju saka, “Pak Bowie ngandika, remarking ing Macau kang pasar-sudhut kinerja game ing waktu katelu.

“Kita ora ngarepake kuartal kaping papat duwe akeh owah-owahan: kahanan makroekonomi sing padha ing kuartal kaping telu bakal terus nganti kuartal kaping papat. Nanging kaya kabeh liyane – kita mesthi optimis. Kita nggolek perbaikan ing taun ngarep, “ujare Pak Bowie.