Macau 3Q VIP baccarat mudhun 23pct yoy: govt
Toto

Macau 3Q VIP baccarat mudhun 23pct yoy: govt

Macau VIP baccarat revenue game reged (GGR) ambruk 22,5 persen taun-on-taun ing waktu katelu, miturut data pemerintah dirilis ana.

Ing tingkat saka VIP Kurangé populasi taunan iki nutup kerugian Luwih dening Lagu Togel 20,5-persen wutah taun-on-taun direkam kanggo massa-bagean baccarat GGR, miturut pengatur kutha, pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, badan uga dikenal minangka DICJ.

data Biro Gaming dikonfirmasi sing telung kwartal ongko VIP GGR rada ngisor MOP31,09 milyar (US $ 3,85 milyar), dibandhingake MOP40,09 milyar ing taun sadurungé.

Ing risak kanggo kuartal katelu 2019, pasar massal baccarat GGR meh MOP30.58 milyar, dibandhingake MOP25.38 milyar taun sadurungé.

revenue pasar massa triwulan katelu kalebu slot mung ing MOP39,71 milyar. Minangka proporsi kabeh casino GGR ing periode, iku mung ing 56,1 persen.

revenue baccarat VIP minangka proporsi kabeh casino GGR ing waktu katelu http://178.128.120.105 ngadeg ing 43,9 persen. Ing periode sadurunge, yaiku triwulan II, wis 47,2 persen.

Agregat saka Macau casino GGR kanggo sangang sasi kanggo 30. September ngadeg ing MOP220,30 milyar, kontraksi 1,7 persen taun-on-taun, pemerintah wis dikonfirmasi 1. Oktober .

Miturut data resmi dirilis ana, GGR saka mesin slot mung ing MOP3,82 milyar ing waktu katelu, munggah 8,6 persen ing MOP3,51 milyar ing waktu katelu 2018.

Pendapatan kuartal kaping telu 2019 saka produk multi game langsung – sing nampilake game gaya meja karo dealer langsung nanging taruhan elektronik lan Unitogel penyelesaian taruhan elektronik – yaiku MOP737 yuta, mundhak 0,5 persen ing MOP733 yuta saka periode taun sadurunge.

Jumlah Tabel game urip-bakul ing pasar Macau ana ing 6.756 ing waktu katelu ing taun, dibandhingake karo 6.734 kedhaftar ing pungkasan waktu sadurunge.

Jumlah mesin slot ing pasar Macau ana 17.348 ing waktu katelu, dibandhingake karo 17.638 ing waktu liya, lan 17.218 ing waktu katelu 2018.