CST Group sing kadhaptar ing Hong Kong tuku 10pct ing The 13 Hotel
Toto

CST Group sing kadhaptar ing Hong Kong tuku 10pct ing The 13 Hotel

Perusahaan “e-logistik” lan pertambangan sing kadhaptar ing Hong Kong sing diarani CST Group Ltd ujar dina Selasa yen dheweke duwe persetujuan kanggo Unitogel entuk kapentingan ekuitas 10 persen – lan utangan pemegang saham amarga – entitas sing duwe The 13 Hotel (digambarke). ) ing Macau. Latihan kasebut kalebu pertimbangan Keluaran HK HKD150 yuta (US$19.1 yuta).

Properti hotel ing tapel wates antarane Coloane lan distrik casino Cotai ing Macau. Panggonan, nawakake 200 Suite duplex lan sawetara restoran, wis dibukak sebagean 31. Agustus 2018. Promotor sawijining South Shore Holdings Ltd, kepéngin duwe casino ing properti.

Sadurungé dina Selasa, South Shore ngandika ing salah siji saka filings dhewe menyang bursa Hong Kong sing duwe persetujuan sing bisa mimpin kanggo Data SDY pembuangan saka 40-persen kapentingan ing anak perusahaan sing ndarbeni The 13, kanggo total wawasan “munggah. nganti HKD750 yuta”.

Pengajuan kasebut ora ngenali anak perusahaan utawa calon investor ing latihan kasebut. Pengajuan kasebut nyathet yen South Shore ngarepake persetujuan liyane babagan pembuangan “10 persen luwih” ing anak perusahaan sing duwe The 13 Hotel. HK Hari Ini Selasa CST Group ora njlentrehake kanthi tepat ing endi papan kasebut.

South Shore wis ditanggepi saka perdagangan Hong Kong wiwit jam 9 esuk, Selasa.

Ing pengajuan Selasa CST Group, perusahaan kasebut ujar manawa tuku kapentingan ekuitas 10 persen – lan utangan pemegang saham amarga – entitas sing diarani Uni-Dragon Ltd, unit tergabung ing Kepulauan Virgin Inggris sing ora lagutogel langsung duwe kabeh kapentingan ing New Concordia. Hotel Ltd – siji-sijine sing duwe manfaat saka The 13 Hotel.

CST Group uga ngandika sing menehi hasil akuisisi bisa bantuan perusahaan “nandur modal ing pasar property Macau”, lan diversifikasi portofolio investasi.

South Shore ngandika ing filings sadurungé taun sing wis ora digawe persetujuan resmi karo sembarang Macau game concessionaires utawa sub-concessionaires ing bab operasi game ing The 13 Hotel.

South Shore Data Sydney kerugian net luwih saka HKD5.84 milyar kanggo taun fiskal sing rampung tanggal 31 Maret 2019, miturut laporan taunan perusahaan Pengeluaran SDY sing diajukake ing pungkasan Agustus. Perusahaan wis nglumpukake kerugian luwih saka HKD7 milyar ing taun fiskal kasebut.

Ing lack saka hak game ana faktor ing “abang pinunjul” ing kamar hotel lan tarif kamar dibandhingake karo sing diantisipasi, karo impact padha ing revenue dibandhingake apa wis sadurungé ing rencana bisnis perusahaan, South Shore kasebut ing taunan. laporan.