Chau ngerti skema taruhan multiplier nanging ora melu
Toto

Chau ngerti skema taruhan multiplier nanging ora melu

Ing dina pisanan saka nyoba marang Alvin Chau ing Macau kang Pengadilan First Instance weruh mantan boss lan ngedegaken saka Suncity Group mbantah sembarang panyokro bowo saka melu ing rencana taruhan multiplier ing kasino ing Macau.

Skema Tipe Iceberg kanggo Ndhelikake GGR, Ngindhari Pajak
Sidhang nglawan Chau lan 20 wong liya wiwitane dijadwalake tanggal 2  September  HK Hari Ini nanging kudu ditundha nganti 19 September sawise luwih saka setengah terdakwa ora teka.

Penuntut wiwit nyoba kanthi fokus ing obrolan sing dicekel polisi sing diduga nuduhake partisipasi Chau ing skema taruhan ing ngisor meja kanggo rollers dhuwur. Ing supaya disebut-multiplier totohan, taruhan nyata gambler kang diwilang dening nikelaken nang resmi digawe ing meja dening nomer ngidini operator casino kanggo ngurangi jumlah revenue game reged (GGR) lan supaya mbayar tarif tax efektif Macau 39. % ing GGR.

Miturut tuntutan ukum, Chau uga dadi dalang ing idea saka entitas sing tanggung jawab kanggo nangani skema taruhan multiplier kanthi ngundang sawetara individu kanggo mbentuk entitas kasebut, nambah modal operasi lan macem-macem risiko.

Chau nolak panyokro bowo saka melu ing rencana taruhan multiplier, nerangake yen obrolan nuduhake wong nangani masalah sak kredit pamuter lan ngawasi resiko.

“Aku ora njupuk bagéyan ing kapentingan related kanggo aktivitas multiplier,”Chau ngandika.

Kantor Penuntut Umum Macau nuntut Chau lan para terdakwa liyane amarga nglakokake sindikat pidana sing ngurusi game ilegal, asosiasi kriminal, penipuan, lan pencucian dhuwit, amarga diduga ngapusi pamrentahan Macau kanthi HK $ 8,26 milyar ($ 1,05 milyar) saka pajak saka 2013 nganti 2021 miturut dakwaan resmi sing dikutip dening GGRAsia.

Miturut keputusan Pengadilan Tingkat Pertama ing dina Jumuah, 16 September, proses perdata marang Chau lan para terdakwa liyane bakal dianggep ing kasus Slot Demo sing kapisah.

A press release ditanggepi sadurungé ing September dening pengadilan sing dicethakaké ana sawetara saka concessionaires Macau, kalebu Wynn Macau, Sands China, lan SJM Holdings, kedhaftar minangka complainants lan bakal ngupaya kanggo mbalekake kerusakan total HK $ 2,28 milyar ing GGR.

Wong sing ora ana hubungane karo Suncity ing mburi Skema Multiplier Bets
Nanggepi pitakonan saka pengacara makili Wynn Macau bab apa tanggal wiwitan operasi saka èntitas dipuntudhuh saka nangani multiplier taruhan, nanggapi Chau sing padha wis “ana kabeh wektu” nanging wis ora bagean ing wong.

Nalika ditakoni apa dheweke dhewe ngerti sapa wae saka terdakwa sing melu Result Sydney skema kasebut, Chau nyaranake yen Cheong Chi Kin minangka salah sijine nanging dheweke ora ana ing daftar gaji Suncity.

Chau nolak panyokro bowo saka dheweke collateralizing utang game pemain ‘ditanggung liwat skema taruhan multiplier kanthi nggunakake aset utawa akuisisi proyek ing daratan China, uga duwe kawruh saka perusahaan sing melu aktivitas soliciting kanggo totoan proxy ing Macau minangka iki wis pindah menyang Filipina. ing 2015. Chau uga rek partisipasi ing bisnis junket ing promosi gambling ing daratan China.