CST Group sing kadhaptar ing Hong Kong tuku 10pct ing The 13 Hotel
Toto

CST Group sing kadhaptar ing Hong Kong tuku 10pct ing The 13 Hotel

Perusahaan “e-logistik” lan pertambangan sing kadhaptar ing Hong Kong sing diarani CST Group Ltd ujar dina Selasa yen dheweke duwe persetujuan kanggo Unitogel entuk kapentingan ekuitas 10 persen – lan utangan pemegang saham amarga – entitas sing duwe The 13 Hotel (digambarke). ) ing Macau. Latihan kasebut kalebu pertimbangan Keluaran HK HKD150 yuta (US$19.1 yuta). […]

Toto

Macau 3Q VIP baccarat mudhun 23pct yoy: govt

Macau VIP baccarat revenue game reged (GGR) ambruk 22,5 persen taun-on-taun ing waktu katelu, miturut data pemerintah dirilis ana. Ing tingkat saka VIP Kurangé populasi taunan iki nutup kerugian Luwih dening Lagu Togel 20,5-persen wutah taun-on-taun direkam kanggo massa-bagean baccarat GGR, miturut pengatur kutha, pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, badan uga dikenal minangka DICJ. data […]

Toto

13 pemilik Hotel setuju kanggo ngedol saham 40pct luwih

Entitas sing ngontrol The 13 Hotel (digambarke) ing Macau wis sarujuk kanggo ngedol tambahan 40 persen saham ing perusahaan, miturut Rebo ngajokake salah siji saka suitors ing menehi hasil, ITC Properties Group Ltd. ITC Properties sing kadhaptar ing Hong Kong ujar manawa salah sawijining anak perusahaan duwe persetujuan kanggo entuk kapentingan ekuitas 20 persen – […]

Toto

MGM Cotai promotor seneng ing ramp munggah, The Mansion: CEO

Grant Bowie (gambar), CEO saka Macau casino operator MGM China Holdings Ltd, ngandika tenan “seneng” karo kinerja bisnis sakabèhé saka sawijining Pengeluaran SDY Newest property MGM Cotai. pembangunan kuwi uga mbantu dhuwur-mburi resort-in-the-resort, dikenal minangka The Mansion – sanajan lingkungan operasi tetep tantangan kanggo bisnis game premium segmen Macau. “Secara umum, kita seneng karo terus-terusan […]

Toto

mriksa latar mburi kenceng ing junket konsep hukum: DICJ boss

Regulasi seger saka sektor junket Macau – saiki ing tataran konsep – bakal ndherek “mundhakaken standar ing mriksa latar mburi” sing melu bisnis kuwi, lan “sumber ibukutha”. Ngandika Paulo Martins Chan (digambarke ing foto file), kepala pengatur casino Macau kang pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, badan uga dikenal Result HK minangka DICJ. Dheweke ngomong ing […]

Toto

PDB Macau mudhun 1,3 persen ing 2019: IMF

Dana Moneter Internasional (IMF) ngarepake produk domestik bruto (PDB) Macau mudhun 1,3 persen ing taun iki lan 1,1 persen ing 2020. Ramalan kasebut kalebu ing laporan World Economic Outlook paling anyar IMF, diterbitake minggu kepungkur. Dana kasebut ora menehi alesan babagan Slot Online ramalan kanggo Macau. Ing Mei, IMF wis prakiraan sing tingkat taunan wutah […]

Toto

NagaCorp kanggo ndeleng wutah gambling VIP 30% ing 2019: analis

pendekatan “pertahanan” NagaCorp Ltd kanggo dhuwur-rol gambling bisnis ing Komplek casino NagaWorld sawijining (digambarke) ing ibukutha Kamboja Togel SDY Phnom Penh kamungkinan kanggo mbantu entuk 30-persen wutah ing revenue VIP taun, dibandhingake kamungkinan “agêng-remaja” nyuda persentasi ing pasar Macau. Iki miturut cathetan saka CGS-CIMB Research Pte Ltd. Segmen gambling VIP regional wis roiled bubar dening […]