13 pemilik Hotel setuju kanggo ngedol saham 40pct luwih
Toto

13 pemilik Hotel setuju kanggo ngedol saham 40pct luwih

Entitas sing ngontrol The 13 Hotel (digambarke) ing Macau wis sarujuk kanggo ngedol tambahan 40 persen saham ing perusahaan, miturut Rebo ngajokake salah siji saka suitors ing menehi hasil, ITC Properties Group Ltd.

ITC Properties sing kadhaptar ing Hong Kong ujar manawa salah sawijining anak perusahaan duwe persetujuan kanggo entuk kapentingan ekuitas 20 persen – lan utangan pemegang saham amarga – entitas sing diarani Uni-Dragon Ltd, unit Data SDY gabungan British Virgin Islands sing ora langsung duwe kabeh kapentingan ing New Concordia Hotel Ltd, siji-sijine pemilik saka The 13 Hotel. Latihan kasebut kalebu pertimbangan awis HKD300 yuta (US$38,2 yuta).

Pengajuan sing padha ujar manawa All Fame Developments Ltd, perusahaan sing digabungake karo Kepulauan Virgin Inggris, uga duwe persetujuan kanggo entuk kapentingan ekuitas 20 persen – lan utangan pemegang saham saka – Uni-Dragon, kanthi total HKD300. yuta.

Ing persetujuan kasebut, anak perusahaan ITC Properties bakal duwe pilihan – sajrone rong taun sawise rampung perjanjian kasebut – kanggo entuk tambahan 30 persen saham ing Uni-Dragon.

ITC Properties ujar ing pengajuan kasebut manawa dewan kasebut nimbang “sinergi” potensial ing antarane The 13 Hotel lan kompleks omah jejer sing dikembangake dening Concord Industrial and Commercial Development Enterprise Ltd, entitas sing uga dikenal minangka Concordia. ITC Properties duweni kira-kira 35.48 persen kapentingan efektif ing Concordia.

“Diwenehi kawruh lan pengalaman gained liwat Concordia … direktur pracaya akuisisi nggantosi investasi apik kanggo grup kanggo ndarbeni saham ing proyèk properti ing Macau lan nambah cahya kanggo pasar property Macau,” ngandika ITC Properties ing sawijining dina Rebo wengi. filing sawise jam dagang pasar Hong Kong.

13 Hotel ing tapel wates antarane Coloane lan distrik casino Cotai ing Macau. Papan kasebut, nawakake 200 suite duplex lan sawetara restoran, dibukak sebagean tanggal 31 Agustus 2018.

Kondisi ‘Ganti panggunaan’

Pengajuan ITC Properties nyatakake: “Concordia Anyar bisa, yen arep mbangun maneh properti kanggo tujuan liyane saka panggunaan hotel, sawayah-wayah sawise owah-owahan panggunaan sing diidini saka properti kasebut digazet” menehi perusahaan sing ngatur hotel “ora kurang saka kabar nem sasi kanthi tulisan kanggo mungkasi sewa”.

Miturut pengajuan Rebo, ITC Properties uga pengin entuk – liwat entitas sing gegandhengan – bagean saka komitmen layanan utangan nganti HKD500 yuta sing ana gandhengane karo New Concordia. Yen kesepakatan sakabèhé rampung, bakal ana komitmen maksimal saka pihak ITC Properties kanggo “advance layanan utangan” HKD100 yuta.

Saham ITC Properties wis dilereni soko tugas saka 9am, Selasa, sadurunge woro-woro. Dagang diterusake jam 9 esuk dina Kamis.

Pengajuan ITC Properties ngenali bakul kasebut minangka Falloncroft Ltd, unit saka South Shore Holdings Ltd sing kadhaptar ing Hong Kong, promotor The 13 Hotel.

Dina Selasa, perusahaan “e-logistik” lan pertambangan sing kadhaptar ing Hong Kong sing diarani CST Group Ltd ujar manawa duwe persetujuan kanggo entuk Keluaran SDY kapentingan ekuitas 10 persen – lan utangan pemegang saham saka – Uni-Dragon. Latihan kasebut kalebu pertimbangan awis HKD150 yuta.

Miturut pengajuan Rebo ITC Properties, kesepakatan kanggo akuisisi saham ing Uni-Dragon inter-conditional karo sing melu CST Group. Sawise kabeh tawaran rampung, Falloncroft bakal ngontrol saham 50 persen ing Uni-Dragon.

Sadurungé dina Selasa, South Shore ujar ing salah sawijining pengajuan menyang bursa Hong Kong manawa ana persetujuan sing bisa nyebabake 40 persen kapentingan ing anak perusahaan sing duwe The 13 Hotel, kanthi total pertimbangan ” nganti HKD750 yuta”.

South Shore nglaporake kerugian net luwih saka HKD5.84 milyar kanggo taun fiskal sing rampung tanggal 31 Maret 2019, miturut laporan taunan perusahaan sing diajukake ing pungkasan Agustus.

Perusahaan kasebut ngandhakake, kenaikan kerugian net amarga kebejatan agregat kira-kira HKD4.70 milyar ing jumlah aset ing segmen hotel. Sing iki Data SGP disambung ngandika South Shore kanggo kasunyatan sing pendhudhukan hotel lan Fees kebak kanggo kamar wis luwih murah tinimbang bisa cukup samesthine wis property wis bisa kurban game casino. Perusahaan wis nglumpukake kerugian luwih saka HKD7 milyar ing taun fiskal kasebut.